Verzenden & retourneren

Verzenden


VERZENDEN

Bij Fashion Boutique Mindy willen we een zo goed mogelijke verzendservice bieden. We weten dat jij je musthaves graag zo snel mogelijk in huis hebt en daarom proberen we de verzending zo vlot mogelijk te laten verlopen! Wanneer je een bestelling doet voor 14:00 op werkdagen, wordt je pakketje dezelfde dag nog verstuurd. De levering is meestal de dag erop. 

Heb je de bestelling in het weekend en/of buiten België gedaan? Dan kan het zijn dat de levertijd iets langer is.

Heb je jouw bestelling na 3 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Gelieve ons dan meteen hiervan op de hoogte te stellen per mail, zodat wij dit kunnen nagaan.
 

VERZENDKOSTEN

De standaardverzendkosten zijn €6,90 voor België en €9,00 voor Nederland.


 

VERZENDBEVESTIGING

Wanneer je bestelling geplaatst is, je betaling voltooid is en het pakketje verstuurd is, krijg je steeds een bevestigingsmail van ons en een track & trace code om jouw pakketje te volgen. 

 

Retourneren en ruilen

 

RETOURNEREN

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Je kan de artikelen binnen de 14 werkdagen (vanaf de factuur datum )terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 

RETOURVOORWAARDEN

- De producten zijn in oorspronkelijke staat (niet gewassen, gedragen en onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele labels.

- Retourkosten zijn voor rekening van de consument

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                    

RUILEN

Wil je hetzelfde item ruilen voor een andere maat ? Dat kan . Je hebt opnieuw 14 werkdagen om je order te retourneren . Geef aan voor welke maatje je wil ruilen. Wanneer we jouw retour ontvangen, sturen wij je de gewenste maat op.

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

 

RETOURADRES

Fashion Boutique Mindy

Regine Beerstraat 46, 9040 Sint-Amandsberg